webdesign

Website

Een professionele website is voor elke organisatie of bedrijf van essentieel belang. Een website van vanBetty begint met een sterk concept, wat ervoor zorgt dat het doel duidelijk in beeld blijft.

Nieuwsbrief

Met een digitale nieuwsbrief kunt u op een handige en creatieve manier contact houden met uw klanten of leden. Met een goed en professioneel vormgegeven nieuwsbrief bereikt u meer mensen met nieuws of aanbiedingen.

Upgrade

Heeft u al een website, dan kan deze een make-over krijgen mbt de vormgeving of zoekmachine optimalisatie. Een voorbeeld is het gebruik van een zogenaamd megamenu binnen een website. Het vervangt de minder populaire submenu's.

CMS

Als er met regelmaat aanpassingen in de website moeten worden gemaakt is de integratie van een cms een geschikte keuze. Met een cms, ofwel content management system, kunt u inloggen en zelf de pagina's van de website aanpassen.

Bedrijfsweblog

Ook is het mogelijk om een zogenaamd "corporate weblog" te koppelen aan uw website. Het corporate weblog is overgewaaid uit Amerika en krijgt hier langzaam voeten aan de grond. Met het weblog kunt u bezoekers op de hoogte stellen van nieuwe ontwikkelingen, waarop deze dan weer een reactie kan achterlaten. Een lage drempel waardoor klantenbinding veel makkelijker wordt.

Webshop

Binnen een website kan natuurlijk ook een professionele webwinkel gekoppeld worden. Produkten kunnen dan direct online verkocht worden.

www webdesign